lauantai 27. tammikuuta 2018

Turku KV

Tammikuun alku oli aika lailla hiljaiseloa. Sitten tulikin jo Turun KV näyttely.
En ollut alun perin suunnitellut meneväni sinne, kun laskeskelin Gitan juoksujen mukaan synnytyksen osuvan niihin aikoihin. No, kun astuminen ei sitten näyttänyt onnistuvan, niin lupasin tulla auttamaan kasvattieni laitossa ja ehkä myös esittämisessä. Olipa kiva nähdä näitä meidän junnuja omistajineen.
Jennin kanssa viimeisteltiin junnuja, lähinnä tassuja kisakuntoon. Pojat pääsivätkin sitten kehään parin muun junnu-uroksen kanssa kisailemaan. Koda oli aika rauhaton esiintyjä, kaikki hajut kiinnostivat todella paljon. Komea poika nousi kuitenkin kakkoseksi luokassaan ja velipoika Unto esiintyi kivasti Catin kanssa tullen kolmanneksi. Kassu oli sitten edustamassa meidän vanhempaa kaartia tullen valioissa kolmanneksi SA:n kera ja lopulta PU5.
Mesi kaipaisi jotain virtapiikkiä kehään, tai oikeastaan vauhtia raviinsa. Laiskasti liikkuva Mesi sai jäädä luokassaan toiseksi, ykköspaikan vei reippaasti liikkuva sisko Iines. Isla oli myös ilmoitettu näyttelyyn, mutta perhetapahtuman vuoksi tämä näyttely jäi nyt väliin. Islan poika muuten voitti juniori urokset.
Tuomari oli tosi tiukka, mutta kaikki meidän koirat saivat kuitenkin ERIn. Yhdellekään juniorille ei sa:ta antanut ja nartuissa sen sai vain rop-koira.
Esitettiin me kasvattajaryhmäkin. Koda jätettiin porukasta pois, kun kyydin oli ehdittävä töihin. Kakkoseksi me siinä jäätiin.
Kassu pääsi vielä isoon kehään päivän aikana. Se palkittiin kennelliiton kaverikoira toiminnasta. Onnea Kassu ja Jenni, arvokasta työtä teette.


                                           Mesi (W. Impariens) ja Iines (W. Isatis)

                                           Iines, Mesi, Kassu (W.Daucus) ja Unto (W. Iberis)

Iines innostui haukkumaan.
Kiitos kuvista Satu Nurmi

Kiitos taas koirien esille tuomisesta. Mesi sitten lähtikin Turusta minun matkaseuraksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti