lauantai 26. tammikuuta 2019

Näyttelyvuosi alkoi, Turku KVWaatan Impatiens valmistautuu.

Näyttelyvuosi on aloitettu aika perinteisesti Turun kansainvälisillä. Varsinais-Suomen porukat on hyvin saatu sinne mukaan. Ilmoittautuneita kessuja oli kaiken kaikkiaan 27, joista Waatalaisia lopulta seitsemän, kun Outi ei lähtenytkään Sumun kanssa kisailemaan.
Keiku meni ensimmäisenä kehään. Oikeastaan sitä ei kyllä kiinnostanut mennä sinne, kun mieleen tuli se kolahdus Messarissa. Lopulta Keiku kyllä kulki jotenkin koko kehässä, mutta esiintyminen ei ollut hyvää. Korvat luimussa ja häntä roikkuen mentiin. Tuomari piti sitä kuitenkin niin lupaavana, että antoi kunniapalkinnon.
Waattan Koeleria liikkuu.

Veljekset Unto ja Koda esiintyivät avoimessa luokassa. Unto nousi hienosti neljän joukosta luokkavoittoon ja sai lopulta vara-sertin. Koda oli kolmas.

Waatan Iberis ja W. Incarvillea
Kassu oli valioissa kolmas ja nousi PU4.

Waatan Daucus
Jane oli neljän junnun luokassa kolmas SA:n kera.Waatan Jasione
Waatan Impatiens ja W. Isatis.

Mesi ja Iines kilpailivat myös samassa luokassa. Mesi sai SA:n ja oli neljäs. Iines ei sijoittunut luokassaan.
 Kasvattajaryhmä koottiin myös. Mesi, Iines, Kassu ja Unto pistettiin uudestaan kehään. Miellyttävä Australialainen tuomari kehui meidän hyvin rotutyypilliset koirat ja kehotti jatkamaan kasvatusta. Esiintyminen ei ole se meidän vahvin puoli, joten sijoitus oli 3. KP.


Kennel Waatan ( Mesi, Iines, Kassu ja Unto)
Impatiens, Isatis, Daucus ja Iberis

 Olipas kiva nähdä näin paljon kasvatteja ja omistajia, sekä muita ystäviä. Mun koko alkuvuoden vaivannut rankka flunssa rupesi myös helpottamaan. Suuri kiitos kaikille, etenkin Jennille ja Sadulle tavaroiden roudaamisesta.  Kyllä yhdessä on mukava koheltaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti