maanantai 25. maaliskuuta 2019

Kevättalven näyttelyistä


Waatan Daucus ROP
Waatan Angelica ROP-veteraani
Korpilahti rn. (Kuva: Jenni)
Waatan koiria on muutamia näkynyt myös kevättalven näyttelyissä.
Lähdin Janen ja Keikun kanssa helmikuun alussa Parkanoon näyttelyyn. Saimme näyttelyyn pitkästä aikaa myös Obin. Obi esiintyikin hienosti ja oli urosten kakkonen varasertin kera. Niin, vieläkään ei Obille valio sertiä annettu. Tytöt menivät erittäin hyvin ja saivat komeat ”vikalistat”

Kassu pyörähti seuraavana viikonloppuna Huittisissa ollen PU3.

Sitten meillä olikin yli kuukauden tauko ennen seuraavia näytelmiä.
Lauantaina 16.3. sain Tinjan ja Lilan meille valmistautumaan sunnuntain Korpilahden näyttelyyn.
Aamulla Janne olikin jo meitä vastassa kun päästiin parkkiin. Jenni oli varaillut paikan valmiiksi, Jasu oli myös poikien kanssa paikalla. Keiku oli aamulla tehnyt omatoimi metsälenkin ja saapui kotiin vähän ennen kuin piti lähteä matkaan. Ahti oli puhallellut turkkia kuivemmaksi ja irrotellut pahimmat risut. Keiku oli siis ensimmäisenä pöydällä karvojen ojennuksessa.
Jasun kanssa mentiin meidän porukasta ensimmäisenä kehään. Vaikka ei se keskittyminen niin loisteliasta kehässä olekaan, niin hyvin kuitenkin meni. Jasu oli luokassaan kakkonen ja lopulta PU3 ja sai varasertin.
Kassu meni valioissa varmaan tyyliinsä ja otti sen parhaan uroksen paikan ja olikin ROP.
Minä juosta koheltelin sitten vuorollani ensin Janen kanssa ja sitten Keikun ja lopuksi vielä vein Lilan. Pikkutytöt olivat erinomaisia ja Lila nousi nartuissa neljänneksi nuorten koirien jälkeen. Toki Lila oli veteraani ROP.
Saimme kivan kasvattajaryhmän näistä. Minä vein Janen, Tinja Lilan, Jenni Kassun ja Jarmo pääsi myös kehään Jasun kanssa.  
Lila odottelee...
Kuva: Jenni

Useampi tunti piti odotella, että päästiin isoihin kehiin. Lila poimittiin veteraanikehässä kahdeksan? joukkoon, ja meidän kasvattajaryhmä nostettiin lopulta BIS2. Odottelu siis palkittiin.
Yhdessä matkaa sitten menimme autoille, ja kaikki ei sitten ihan putkeen mennytkään, mutta kotimatkalle päästiin kuitenkin. Suuri kiitos taas avusta ja seurasta, teitte mukavan näyttelypäivän.

BIS2 Kasvattaja, Korpilahti rn.
Waatan Jasione, W. Angelica, W. Daucus, W. Humulus
Kuva: Jenni

Vähän sähläämiseksi meni välillä.
Kuva: JenniSeuraavana viikonloppuna Kassu olikin jo Turun kansainvälisessä näyttelyssä. Siellä oli myös Unto. Suurempia saavutuksia pojat eivät sieltä saaneet, vaikka erinomaisia olivatkin. Tuomarilla oli omanlainen näkemys esim. turkista, jossa mm. Kassulla oli liikaa mustaa satulaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti