tiistai 26. maaliskuuta 2019

Gitta ja Siru on astutettu


Vihdoin on saatu astutuksetkin suoritettua. Ei ole niin helppoa tämä.

Gitta ja Rolle
 Tietysti Gitan tärppipäivät osuivat juuri niille päiville kun Rollen kasvattaja-omistaja oli Englannissa näyttelyreissulla. Onneksi Rollen kotiväki on niin mukavaa porukkaa, ja saimme luvan tulla Gitan kanssa oikeana päivänä. Gitta selkeästi tykkäsi Rollesta ja homma hoitui kivasti. Nyt sitten odottelemme, saivatko mitä aikaiseksi. Käytän Gitan sitten huhtikuun alkupuolella ultrassa, että saadaan varmistusta asialle.

"Sulle salaisuuden kertoa mä voisin"

Siru aloitti juoksut reilu viikko Gitan jälkeen. Kun saatiin Gitan kanssa asiat hoidettua, niin jo sai suunnitella Sirun astutusta. Sirun kanssa suuntasimmekin sitten Gitan veljen luokse Lopelle. Aslan kyllä ymmärsi miksi Siru tuli, mutta riehakas ja murahteleva Siru sai Aslanin varovaiseksi. Kohtelias ja hienovarainen Aslan ei väkisin astunut. Saattaa olla, että mielessä oli meidän syksyinen käynti, jolloin olimme jo myöhässä ja Siru oli äreä Aslanille.
Siru Aslanin luona.

Minun oli todettava, että ei näistä kyllä paria saada. Jos luonto pistää hanttiin, niin ei sitä keinotekoisesti hoideta. Kun ajelin taas turhan reissun jälkeen myöhään illalla kotiin, niin sainkin ajatuksen, jospa Koda astuisi Sirun. Hommalla alkoi olla jo kiire, sillä juoksut olivat jo loppusuoralla ja parhaat päivät menossa ohi. Asioita oli alettava sopimaan pikavauhdilla.
Asiat järjestyy, kun ihmiset ovat joustavia ja ymmärtävät tilanteen. Seuraavana iltana Ville ajeli lasten kanssa tuomaan Sirua Loimaalle, ja minä lähdin vauhdilla töistä sinne. Kodan kotiväkeä yötyöt kutsuivat ja kello riensi. Lopulta kuitenkin asiat hoituivat. Kodaa ei yhtään häirinnyt Sirun pörinät, vaan poika oli ihan intoa täynnä.
Siru ja KodaNyt vaan toivotaan, että aika oli hedelmällinen ja pikkukessuja saataisiin kummastakin yhdistelmästä. Siru saa käydä myös pääsiäisen tuntumissa ultrassa, jotta voimme jatkoa suunnitella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti