sunnuntai 14. huhtikuuta 2019

Erikoisnäyttely viikonloppu Kempeleellä


Waatan Impatiens ERI AVK3 SA
Kuva. Jasmin Sakko

Keeshondien erikoisnäyttely järjestettiin tänä vuonna Kempeleellä.

Waatan kasvatteja ei suuremmin tuolla pohjoisemmassa Suomessa asustele. Sillä kai osallistuminen erkkariin jäi vain meidän muutaman tytön varaan. Meillä oli siis matkassa vain Manna ja juniorit Jane ja Keiku. Onneksi reipas Marita lähti yöjunalla Mesin kanssa edustamaan.
Tuomarina meillä oli kouluttava kasvattajatuomari Esa Ruotsalainen. Arvostan hänen arvioitaan koirien rakenteesta ym.

Pieni ongelma oli siinä kun Jane ja Keiku olivat vielä kumpikin juniori-iässä. No onneksi Suikkasen Laura oli vapaana junnukehän aikaan ja lupasi esittää Janen. Jane liikkui Lauran kanssa paremmin kuin minun, mutta seistessä se yritti pälyillä ja hakea katseellaan mua.  Keiku kun on kova hyppimään, niin kehässäkin se hyppi teippausten yli. Tytöt saivat oikein mukavat arvostelut ja olivat erinomaisia.
Waatan Jasione
Kuva: Jasmin Sakko

Waatan Koeleria
Kuva: Jasmin Sakko


Mesin kanssa oli mukava mennä kehässä kun se esiintyi niin ryhdikkäästi. Tuomarikin tykkäsi siitä ja nosti 12 avoimen luokan nartun joukosta sen kolmanneksi SA:n kera ja laittoi vielä kilpailemaan parhaasta nartun päästä.
Waatan Impatiens
Kuva: Jasmin Sakko

Waatan Impatiens
Kuva: Ahti


Myös Mannan kanssa on mukava juosta kehässä. Se sijoittui kahdeksan parhaan joukkoon isossa, 15 valionarttujen luokassa SA:n kera.
Waatan Fumana
Kuva:Ahti

Waatan Fumana
Kuva: Ahti

Kun kerta meillä oli neljä koiraa mukana, niin pitihän se kasvattajaryhmäkin esittää. Minä vedin joukkoa Mannan kanssa, Marita yksikätisenä Mesiä, Ahti yritti saada Keikun esiintymään ja nappasin Rajasuun isännän Jenen narun jatkoksi. Yllätykseksi meidän remusakki sijoitettiin neljänneksi viidestä esitetystä ryhmästä, ja saatiin myös KP.

Marita ja Mesi ehtivät vielä junaan kohti etelää. Pienen lenkin jälkeen menimme nauttimaan illallista kessuporukan kanssa.
Aamulla sitten olikin yhdistyksen kokous vielä ennen kuin pääsimme kotimatkalle.
Nessi oli reissun ajan ”pomottamassa” Vihisillä, Gitta sai tuurata tytärtään Raijan ja Hessun luona, jotka kävivät myös huolehtimassa Ankista ja kissasta silloin kun meillä ei ollut ketään kotona. Kiitos teille ja samoin Tonille ja Marialle.


Manna jäi kuvaamatta Jasminin kamerassa, niin laitetaan vielä tämä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti