sunnuntai 12. toukokuuta 2019

Keväällä näyttäydytään





Kevät on näyttelyiden sesonkiaikaa. Paljon pienempiä ryhmänäyttelyitä järjestetään ympäri maata, toki myös isompia näyttelyitä on tarjolla lähes joka viikonloppu.
Waatan väki on myös herännyt kevääseen ja meitä on näkynyt näyttelyissä.
Huhtikuun lopulla Mette aloitteli viralliset luokat Kouvolan ryhmiksessä ollen erittäin hyvä.

Waatan Kolkwitzia
Kuva: Tiina

Samana päivänä Ruovedellä esiintyi Jasu, jota tuomari piti hieman liian leveänä edestä ja takaa pihtikinttuna. Janesta tuomari tykkäsi kovasti, mutta inhosi sen etuliikkeitä. Jasu ja Jane saivat kumpikin laatuarvostelun, erinomainen. Keikusta tuomari ei löytänyt varsinaisia vikoja, mutta saisi kantaa paremmin häntänsä. Keiku oli ainut, joka sai sa:n joten siitä seurauksena ROP ja sert.
Raijan ja koirien kanssa vietettiin kaunista aurinkoista päivää näyttelypaikalla odotellen ryhmäkehiä. Ryhmäkehään osallistuminen oli Keikulle hyvää harjoittelua tulevaa varten.

Waatan Humulus
Waatan Jasione
Waatan Koeleria, eka sert. ROP


Mesi vietti vappua Lahden näyttelyssä. Mesi loisti kehässä ollen paras narttu sertin kera, joten siitä tuli samalla uusi Suomen muotovalio.


Waatan Impatiens FI MVA
Kuva: Marita

Waatan Daucus harrastaa muutakin kuin näyttelyitä
Kuva: Jenni
Montaa päivää ei tarvinnut lepäillä, kun Tampereella oli kaksi isoa näyttelyä samana viikonloppuna.
Lauantain NORD näyttelyyn oli saapunut Kassu, joka esiintyi erinomaisesti ja oli luokassaan 4. Keiku ja Jane olivat kumpikin erittäin hyviä ja luokkasijoitus 3. Sitten sain viedä vielä Mesin kehään ja sehän liiteli niin hienosti, että tuomari palkitsi sen luokkavoitolla ja nosti parhaaksi nartuksi. Mesi palkittiin nord-sertillä ja oli siis VSP. Esitettiin myös kasvattajaluokka, joka sijoittui kolmanneksi. Tuomari kehui siinäkin Mesiä ja kehoitti tuottamaan sellaisia lisää.



Waatan Jasione
Waatan Koeleria
Waatan Impatiens

Sunnuntain KV- näyttelyyn saimme vielä Kodan mukaan, joka esiintyi Riikan kanssa erittäin hyvin ollen luokassaan 2. Kassu meni taas erinomaisesti, samoin Keiku, joka oli luokassaan 3. Jane oli erittäin hyvä ja luokkasijoitus 4. Mesi esiintyi jälleen varmasti ja se nostettiin kahdenkymmenen nartun joukosta neljänneksi. Esitimme jälleen saman kasvattajaryhmän kuin eilenkin. Taas olimme kolmansia ja palkittiin KP:llä.
 
Waatan Incarvillea
Kuva: Päivi

Mesin tiivis näyttelykausi jatkui Maritan kanssa taas viikon päästä Helsingin kansainväliseen näyttelyyn.  Siellä se jatkoi taas varmaa esiintymistä ja palkittiin nartuissa kolmanneksi.

Waatan Impatiens

Olin ilmoittanut Keikun Jämsänkoskelle ryhmänäyttelyyn 11.5. Epäilin kyllä, ettemme sinne pääse, kun Gitan synnyttämisen aika olisi silloin. Gitta ei sitten aloittanutkaan synnytystä niin kuin olin kuvitellut. Oli kyllä helppo lähteä yhden koiran kanssa liikenteeseen ja vielä lähinäyttelyyn. Keikun kanssa meni hyvin ja se palkittiin sertillä ja oli VSP. Päästiin sitten lähtemään heti pois. Minä tosin poikkesin viemässä samalla äitienpäivän kukkia mummojen ja äidin haudalle, kun siinä ihan vieressä oltiin. Eikä meillä kotona mitään ollut silläkään välillä tapahtunut, Gitta voi edelleen paksusti.
 
Waatan Koeleria



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti