sunnuntai 4. elokuuta 2019

Kesän näyttelyitä




                Kesä on ollut kiireistä ja tapahtumarikasta aikaa.
                Sentään jotain näyttelykäyntejäkin osui kohdalle.




Waatan Kolkwitzia
Kuva: Tiina

Mette kävi esiintymässä Erittäin Hyvin Mäkisen Maijalle Rautjärvellä.

Waatan kova kaksikko, Kassu ja Mesi kävivät pyörähtämässä Sipoossa ja vetivät kärkipaikat näyttelystä. Mesi oli ROP ja Kassu VSP.



Waatan Daucus ja W. Impatiens
Kuva: Jenni


Kassu ja Koda kävivät sitten Eurassa Esa Ruotsalaisen tutkittavina. Koda sai heikossa turkissaan EH:n. Mutta Kassun turkki sitten ihastuttikin Esaa oikein kunnolla: "Äärimmäisen oikea karvan laatu ja kattavuus" Kassu oli ROP.

Keikun kanssa nopea reissu Keuruun näyttelyyn. Kirsi Honkanen kehui mm. Keikun lihakset ja palkitsi tytön PN2 varasertin kera.
 Seuraavaksi sisko Mette pääsi Ruokolahdelle Kirsin arvioitavaksi. Hän kehui lähinnä Meten turkin ja vaivattomat liikkeet, mutta Mette oli vähän tuhdissa kunnossa, eikä saanut SA:ta.


Pakkohan sitä oli taas näyttelyyn lähteä, kun kotikunnassa sellainen oli tarjolla.

Meille tuli tuomarimuutos ja ajattelin ensin jättää kokonaan menemättä, mutta olin luvannut Tinjalle näyttelypäivän Lilan kanssa ja oli mukava nähdä myös Luna, Silja ja Juuso. 
Keiku arvosteltiin karvattomana ERInomaiseksi, Jane ja Luna Erittäin Hyviksi.

Lila oli sentään tuomarin mieleen ja olikin sitten VSP ja ROP-veteraani.

Waatan Angelica


Mesi kävi myös Raaseporissa Karjaalla näyttelyssä. Kaunis luomu- Mesi oli kolmas nartuissa.


Waatan Impatiens
Kuva: Marita

Mesi oli edustamassa meitä Tuusulassa yli kahdenkymmenen kessun joukossa. Hienosti loikkakolmonen SA. Mesi pitääkin nyt sitten pitkän näyttelytauon ja omistautuu äitiyteen.

Mette kävi nappaamassa ensimmäisen sertinsä Mikkelin kaikkien rotujen näyttelyssä heinäkuun puolessa välissä.

Waatan Kolkwitzia
 Kuva: Tiina


Sitten olikin taas minun vuoro pakata koirat autoon ja suunta oli helteinen Pori KV.
Kassu meni hienosti urosten neloseksi. Jane haukuttiin arvostelussa moneen kertaan lihavaksi, muuten oikein hyvä arvostelu oli. Keiku esiintyi aika kivasti ja nousi PN4. varasertin ja vara-cacibin kera. Vara-cacib vahvistetaan CACIBiksi. Keiku sai siis ensimmäisen cacibinsa vain viikko yli 15 kk. Hoksasin sen vasta kun olimme jo lähteneet kehästä. Cara pääsi pitkästä aikaa näyttelyyn. Harmillisesti se pudotti turkkinsa viikko ennen näyttelyä. Mutta sen iloinen esiintyminen toi kuitenkin PN3 sijan ja myös ROP-veteraani. Esitettiin me sitten kasvattajaluokkakin, ja saatiin siitä KP.
Kessut arvosteltiin heti aamusta ja jäin viettämään helteistä päivää raviradalle. Jenni malttoi olla iltapäivään asti seurana, ennen kuin meni vapauttamaan Jannen Natkun hoitopuuhista.
Helteeseen hyvin varauduttu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti