torstai 7. marraskuuta 2019

Loppukesän ja syksyn näyttelyitä

Kassulle tuli syksylle oikein näyttelybuumi. Se kävi hakemassa Raision kaikkien rotujen näyttelystä PU2 sijoituksen. Pöytyällä se olikin sitten rotunsa paras, eli ROP.


W. Daucus Raisio PU2
Kuva:JenniW. Daucus Kyrö ROP
Kuva: Jenni Kihniössä voittokulku jatkui edelleen ollen ROP. Siellä oli myös Jane ja Keiku. Tytöt saivat kyllä ERI:n, mutta eivät sa:ta, jota ei annettukaan muille kuin Kassulle. Natku oli päässyt turistiksi Kihniöön, ja olihan se tosi kiva nähdä ja leikkiä siskopuolen, eli Janen kanssa. Ja Natkun sekä Kassun matka jatkui sitten kasviskotiin tervehtimään myös muita koiria.

W. Daucus, Kihniö ROP
Kuva: JenniW. Jasione ja W. Lolium Kihniön näyttelyssä.

Hyvinkäälle saatiinkin sitten kiva määrä Waatan koiria mukaan. Kassu oli jälleen PU sijoilla, tällä kertaa kolmas. Uroksiin tuli vahvistukseksi Pomo, jota ei tällä kertaa tuomari suuresti arvostanut, sille H. Narttuja olikin sitten enemmän. Meidän pikku tytöt Keiku ja Jane saivat tyytyä erittäin hyvään tulokseen, mutta Sumu kiilasi PN kehässä hienosti kolmanneksi ja Cara neljänneksi ollen myös rodun paras veteraani.
Kokosimme sitten myös kasvattajaryhmän. Cara, Jane, Sumu ja Kassu esiintyivät hyvin ja niin me oltiin ROP-kasvattaja kahdesta esitetystä ryhmästä, ja lopulta koko näyttelyn BIS4-kasvattaja. Pirkolle kiitokset Janen esittämisestä ja Mikalle Janen viemisestä kasvattajaryhmässä isossa kehässä.
 Hyvinkäälle meitä oli tullut myös yleisöä kannustamaan ja pidettiinkin pienet Deekkosten 7-v. synttäribileet teltalla. Kiitos siis osallistujien lisäksi Pirkko, Elina ja Christian. Ja Jarmolle SUURI kiitos mun kärryn rahjaamisesta näyttelypaikalle.


W. Ipomoea valmistautuu
W. Ipomoea kehässä
W. Daucus vauhdissa.

W. Daucus PU3

W. Koeleria valmiina kehässä.


W. Keoelria kehässä.

W. Jasione arvosteltavana

W. Dablia PN3W. Carlina PN4 ROP-veteraani.
               

W. Carlina PN4 ja W. Dablia PN3.

Kasvattjaryhmä: Daucus, Dablia, Jasione ja Carlina
        ROP-kasvattaja BIS4 

Keiku katkaisi pannan ja ryntäsi mukaan.Elokuun puolivälissä Mette ja Pomo kävivät Kouvolassa esiintymässä. Pomolla meni siellä erinomaisesti ja Mettekin meni erittäin hyvin.
Pomo kävi yrittämässä viimeistä serttiään vielä Hämeenlinnassa, mutta jotenkin Pomolle ei näyttelyt syksyllä olleet suosiollisia ja ensimmäisenä päivänä Pomo sai tyytyä taas H- tulokseen, siellä Kassu vetäisi taas PU2.  Toisena päivänä Pomo oli jo niin tympääntynyt koko touhuun, ettei antanut tuomarin kunnolla tutkia itseään, joten tulokseksi tuli EVA. Jospa keväällä olisi taas toisenlainen into päällä.

W. Daucus Tuulos PU2.
Natku pääsi mukaan poseeraamaan.


Pikku-herra Natku aloitteli myös näyttelyuraa Lahden pentunäyttelyssä. Hienosti se menikin ja sai todella upean arvostelun, ja valittiin rotunsa parhaaksi pennuksi.


W. Lolium ROP

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti