maanantai 11. toukokuuta 2020

Pentuhaaveita
Niinhän siinä kävi, kuten olin aavistellut, Ankin ja Mannan juoksut alkoivat peräkkäisinä päivinä. Ankin ensin ja Mannan sitten seuraavana päivänä, vaikka edelliset juoksut oli Mannalla 1,5 kk. aikaisemmin.
Lähdin siis Ankin kanssa ajelemaan Pornaisiin ja tutustumaan sulhaseen. Tutustumiseen se sillä kertaa jäikin. Anki kyllä tykkäsi Moskasta ja itseään tarjosi, mutta Moska oli hieman pidättyväinen. Olisiko johtunut siitä, että sillä oli käynyt tyrkyllä aiemmin kovin vihainen morsian, vai tiesikö poika, ettei vielä ihan parhaat päivät olleet. No kun ei tärpännyt, niin ei sitten, ajellaan parin päivän päästä uudestaan.Välillä mentiin hännät suorana.

Moska ja Anki


Matkalta soitin kotiin ja pyysin isäntää laittamaan ruokaa valmiiksi, sillä vaihdan koiraa ja suuntaan vielä Nokialle.  Mentiin Mannan kanssa suoraan takapihalle merkkaamaan ja sitten Lennu tuli myös pihalle. Eipä siinä ehditty juuri mitään, kun tämä ensikertalainen kyllä tiesi, mitä pitää tehdä. Ei tarvinnut tosiaan ulkona kauaa värjötellä, kun homma oli hoidettu vajaassa kymmenessä minuutissa. Tulihan sitä ajeltua noin 700 km. sinä päivänä astutushommiin. Seuraavana päivänä ajelin taas töiden jälkeen Nokialle. Nyt oltiin sitten hommissa noin 15 min.
Taas seuraavana päivänä oli suunta Pornaisiin Ankin kanssa. Vesisateessa kuraisella mökkipihalla aikaa meni kolme varttia, kun valkoiset vartijat pitivät hauskaa ja likasivat itsensä.
Toiveikkaana sitä reissuilta palasi, kun koirat hoitivat helposti ja omaehtoisesti asiansa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti